Kijk zeker ook eens op onze facebookpagina !

https://www.facebook.com/kiwanis.maaseik/

De 1ste editie van de "Kiwanis comedy night" was een spetterend succes!

Samen hebben we 3000 € kunnen schenken aan "den Höbbelige stöp" ten voordele van Kom op tegen kanker!

Kiwanis Maaseik schenkt 1000€ aan Sint Vincentius Conferentie Harlindis en Relindis

Dit is een alinea. Klik hier om eigen tekst toe te voegen en te bewerken. Hier kun je jouw bezoekers je verhaal en bijzonderheden over jezelf vertellen.

Kiwanis Maaseik schenkt 1000€ aan Sint Vincentius Conferentie Harlindis en Relindis

Eerste editie van Kiwanisop Wieëg levert 7500 Euro op !

Zondag 30 september organiseerde we voor het eerst onze 1e editie van Kiwanis op Wieëg !

 

Dankzij de talrijke sponsoren en deelnemers was deze tourtocht, die de deelnemers op prachtige locaties bracht, op korte tijd volgeboekt. Dit jaar heeft Kiwanis Maaseik ervoor gekozen om o.a. dagopvang Klim-Op van Ter Engelen te sponsoren, ook gaat er een bijdrage naar Kom op tegen Kanker en de Zorghoeve Sint Jansberg in Maaseik. In totaal werd er meer dan 7.500 euro sponsoring ingezameld.

Kiwanis Maaseik verkoopt Croque Monsieur's voor Levensloop !

In het weekend van 19 en 20 mei 2018 hebben we ons steentje bijgedrage door croque monsieur te verkopen. Het was een schitterend weekend !

 

Dankzij onze bijdrage hebben we circa 1000 EURO kunnen bijdrage aan Levensloop, de stichting tegen kanker

Eerste editie Drive-In bioscoop @kiwanis Maaseik is een feit !

Zaterdag 4 oktober vond op de terreinen van de Sintjansberg de eerste editie plaats van de Drive-in Bioscoop@kiwanis, georganiseerd door de leden van Kiwanis Maaseik.

 

Vanuit de wagen konden de bezoekers kijken naar twee kaskrakers, 'Marina' en 'Fast and the Furious 6' op een groot scherm. Nadat alle bezoekers de wagens op het terrein geparkeerd hadden, konden de autoradio's op scherp gezet worden. Iedereen kon genieten van heerlijke popcorn, snacks en drankjes die tot aan de wagen gebracht werden door de leden van Kiwanis Maaseik. Mede dankzij de ideale weersomstandigheden was het een fantastisch evenement waarvan, zoals gewoonlijk, de opbrengsten integraal naar het goede doel gaan.

 

Kiwanis Elimate project